Recept voor ondernemers die zich willen vestigen in Dedemsvaart.

Binnen de gemeente Hardenberg heeft Dedemsvaart een aparte status. Het gezellige dorp krijgt alle ruimte zich als regionale kern te ontwikkelen. En Dedemsvaart biedt op dat terrein voldoende kansen. 

In Dedemsvaart tref je een sterke ondernemersvereniging aan: voor elkaar en met elkaar, is het motto. Dedemsvaarters zijn van huis uit gewend om hun eigen broek op te houden. Dedemsvaart weet wat werken is.

Er zijn inmiddels diverse bedrijventerreinen aangelegd en de kavels staan al panklaar op het vuur. Bij wijze van spreken. In dit receptenboek vind je informatie, die de deur opent naar een veelbelovend ondernemersmenu.

Om een goede maaltijd op tafel te zetten heb je tijd, ingrediënten en kookgerei nodig. En vervolgens ook gasten. Wat ga ik koken? Wat heb ik nodig? En je vraagt je vooral af: valt ‘t in de smaak, wat ik maak? Met ondernemen is het niet anders. Ook een goede onderneming staat of valt met de juiste voorbereiding. Wat ga ik doen? Wat kan ik zelf, en waar heb ik anderen nodig? Krijg ik alles op tijd aangeleverd? Lusten mijn gasten ‘t, oftewel: is er afzetmarkt?

Een goede maaltijd maak je niet alleen. Je hebt hulp nodig. Wil je een perfecte maaltijd bereiden, dan zet je specialisten in. Eentje voor het voorgerecht of de soep. Een sommelier voor de wijn. Een betrouwbare leverancier voor het vlees. Zo werkt het ook met ondernemen. Je kunt het niet alleen.

In dit receptenboek krijg je een aantal regionale ondernemers voorgeschoteld, die je graag helpen je ’maaltijd’ te bereiden en op tafel te zetten. Zij doen je een concrete aanbieding, die je kunt verzilveren als je voor 31 maart  2017 een kavel afneemt.


Met vriendelijke groet,

Alex Reiling
AReca Projecten
info@ondernemersrecept.nl

denkende kokkin


recept

receptenboek